הסרת שומן עודף בירכיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/07/2014 | 00:03 | מאת: שני

רציתי לדעת מהן השיטות היעילות ביותר כיום להסרת מעט שומן עודף בירכיים הפנימיות, יש לציין שאני בת 30 , רזה מאוד, עם סימני מתיחה באזור זה ובאזור הישבן והירכיים... האם זה מצריך גם טיפול בשיטות מסויימות להידוק העור? אשמח להמלצות

23/08/2014 | 23:31 | מאת: ד"ר כהן שרית

תלוי כמובן בכמות העור העודף ובאיכותו. לעיתים לאחר ירידה מסיבית במשקל יש צורך בביצוע מתיחת ירכיים במהלכה מוסרים עודפי העור והשומן התת העורי. יש לציין שבניתוח זה הצלקות לעיתים יכולות בולטות וכן לא ניתן להסתירן כפי שניתן בניתוחים אסתטיים אחרים כמו הגדלת חזה ומתיחת פנים!ובטן. ממליצה שתבדקי אצל מומחה לכירורגיה פלסטית גם לגבי שאלתך הקודמת.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים