מחיר הזרקת בוטוס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/07/2014 | 23:15 | מאת: ניר

שלום אני בן 33 ויש לי קמט בין הגבות בצורה אנכית, ממש נראה כאילו חוצה לי את הפנים ל-2. בשיחה עם רופאה במכון קוסמטיקה מוכר המליצה עם הזקרת בוטוקס 1 סיסי במחיר של 800 ש"ח שאלתי הם זה מחיר סביר, ולכמה זמן זה יחזיק מעממד? והאם הזרקות באופן עקבית תגדיל את מרווח הזמן בין זריקה לזריקה ? תודה

11/07/2014 | 12:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך אפקט הזרקת בוטוקס נע בין 4-6 חודשים.כאשר ההזרקות בפעמים הראשונות מבוצעות כל 3-4 חודשים ,השריר עובר תהליך של דלדול (אטרופיה) ולפיכך פרק הזמן בין ההזרקות עשוי להיות ארוך יותר. בממוצע עלות לאזור הינה 1000 ש"ח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים