קו לסת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/06/2014 | 11:35 | מאת: סימה

איבדתי את קו הלסת עקב צניחת לחיים, האם בוטוקס יעזור ? או חוטים לאיזה תוצאה ניתן לצפות? ומה העלות ?

11/07/2014 | 11:49 | מאת: ד"ר כהן שרית

את מציינת שקיימת צניחה,ובכן הפתרון הדפיניטיבי הוא הרמה ניתוחית של הרקמות למיקום טבעי צעיר.ניתן כמובן למלא מעט את השקוע בקדמת המלאות בלסת על מנת ליצור קו לסת מעט מוגדר יותר אולם התוצאה זמנית בלבד. לגבי חוטים- ,מוכרים בפלסטיקה מאז 1959.היעילות הטיפולית הינה מינמלית מאוד בלבד אם בכלל. לא קיימים בספרות הרפואית עבודות המורות על שיפור בצניחה /אפקט הרמה .מציעה שתבדקי ע"י פלסטיקאי מומחה ובהתאם לבדיקה יוצגו בפניך החלופות הטיפוליות.בהצלחה

17/07/2014 | 09:21 | מאת: מרים

טרנד החוטים הוא שקר גדול ואשליה רעה !!!! סוף סוף הרופאה המקסימה כאן כותבת את האמת על החוטים שהמון רופאים שרלטנים מנסים ל"מכור " לכל מיני נשים תמימות !!!!! אני עברתי מסכת יסורים עם חוטים שרק כאבי תופת ועיוותים בפנים היו לי מזה וכמובן שזרקתי המון כסף לפח !!! והרופאה הרוסיה הבטיחה שתהיה מתיחה ולא יהיו קמטים והכל שקר שקר שקר !!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים