בוטוקס בארבעה איזורים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/06/2014 | 15:25 | מאת: לימור מ

שלום, אני בת 49. הבקר הייתי במרפאה על מנת לעשות בוטוקס. הרופאה אמרה שאני חייבת לעשות 4 איזורים יחד וזאת על מנת לשתק את כל השריר במלואו. הסכמתי להצעתה אך אני מבקשת לדעת האם נכון הוא הדבר. עשיתי בצידי העיניים, מעל הגבה, במצח ובין הגבות (שם אין לי בעייה כלל...אך עשיתי ). אשמח לחוות דעת . אולי בפעם הבאה אוכל לוותר על איזור ביו הגבות.

11/07/2014 | 11:18 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן מומלץ לבצע הזרקת בוטוקס במצח במשולב עם האזור בין הגבות משני טעמים:.1 לשיפור אסתטי של כל היחידה האסתטית במצח .2 לשליטה מלאה בשרירים אשר מורידים ומעלים את הגבה.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים