פירוק של רסיטלן סאב קיו

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/05/2014 | 14:46 | מאת: גליה

לפני 4 חודשים הוזרק לי ע"י רופא רסיטלן סאב קיו ללחים והמראה לא יפה. תוך כמה זמן צפוי פירוק של רסיטלן סאב קיו? מתי כדאי לבצע טיפול חדש עם חומצה הילראונית?

31/05/2014 | 23:49 | מאת: ד"ר כהן שרית

לא ברור מה את מגדירה לא יפה,האם זוהי הזרקה בעודף?,הזרקה במיקום אחד וחסר בסמיכות?.כמובן התאם להגדרת הבעיה מותאם הפתרון. הזרקה בעודף- ניתנת לתיקון או ע"י המתנה ( לעיתים פרק זמן של למעלה משנה) אןו ע"י המסה של החומר המוזרק,לעיתים ניתן לבצע תיקון ע"י הזרקה של אזור סמוך ע"מ ליצור קו מתאר מעודן וצעיר יותר. שוב פתרון דורש הערכה/. הגדרה של הבעיה באופן פרטני. בהצלחה!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים