איזה קרם או שמן או תחליב את ממליצה להזין את העור?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/04/2011 | 00:00 | מאת: לאור

משתמשת עם חומרים פעילים מרופא עור. נראה לי שאולי צריך? מה המלצתך או שמיותר?

16/04/2011 | 16:25 | מאת: ד"ר כהן שרית

חסרים נתונים- במה את משתמשת(יתכן ואת משמשת כבר בחומרים מלחחים),סוג העור(לעור יבש מומלץ קרם לשומני תחליב) ,מצב העור מה השתמשת עד כה לליחוח וכו. אין ספק כי שמירה על ליחוח עורי חשובה מאוד.חשוב גם שתרגישי נוח עם תכשיר הזנת העור.ישנם תכשירים שמוצעים כתכשירי מדף (פרפורמריות)מוצרים הנמכרים בבתי מרקחת מיוחדים( כגון מטריקוטן-קרם במשולב עם ביופפטידים) וישנם ע"פ מרשם רופא (כגון חומצה גליקולית 10% )חג שמח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים