סוגי בוטקוס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/04/2014 | 10:48 | מאת: אורית

היי בחנוכה החלטתי לפנק את עצמי...בת 52 ...הלכתי לרופאה מתמחה בתחום שהזריקה לי כ4 מזרקים... נכון להיום ולטעמי כעבור כחודשיים הכל התמוסס.... איזה חומצה הכי טובה ונשארת הכי הרבה זמן...אנא עזרתך בעניין ידוע לי שהגובדרם היא הטובה ביותר...האם זה נכון?

31/05/2014 | 23:31 | מאת: ד"ר כהן שרית

בחירת חומצה היאלורונית אופטימאלית מתבצעת בהתאמה לאזור המוזרק (אזורים שטחיים-חומצה בעל דרגת סמיכות נמוכה,כלומר בהתאמה לצפיפות הרקמה המוזרקת),עומק ההזרקה,עובי העור ועומק הקמט,גיל הטוםפל/ת ומינו.לאחר חינת פרמטרים אילו בוחר הרופא את רמת הסמיכות הנדרשת של החומצה.קיים מגוון רחב של קווי מוצרים שהינם נגזרות של חומצה היאלורונית.מומלץ לבחור במוצרים בטיחותיים ומאושרים ולהשמע לניסיון הרופא המזריק .גוודרם בהחלט קו מוצרים מתקדם כמו גם פרלן וסטילאג.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים