לסת נסוגה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/03/2014 | 21:03 | מאת: מורן

יש לי לסת נסוגה, מתלבטת מאוד בין שתל בסנטר להזרקת חוצה הילרואנית

13/03/2014 | 21:20 | מאת: מורן

אני ארחיב את השאלה - אני מתלבטת בגלל שאני חוששת להכניס עצם זר לאזור הפנים ובגלל שזה אזור דינמי ואני תוהה אם יש מצב שהשתל יזוז

01/04/2014 | 22:41 | מאת: ד"ר כהן שרית

הפתרון הדפיניטיבי ארוך המועד לבעיית סנטר נסוג הוא שתל סיליקון.לאחר בדיקה פיזיקלית מותאמים מימדי השתל .כמו בכל ניתוח עשויים להיות תופעות לוואי אולם אילו נדירים למדי בידיים מיומנות.ניתן לשפר זמנית את בעיית הסנטר הנסוג ע"י הזרקת חומצה היאלורונית.ממליצה כי תבדקי ע"י פלסטיקאי מומחה לסקירה פרטנית של של החלופות הטיפוליות .בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים