חברה העלימה לחלוטין את הקמטים מסביב לשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/04/2011 | 23:44 | מאת: עילי-(מהדרום)

ומעל. והיו לה קווים מאד ברורים.(גם לי יש) על ידי פילינג כימי. האם גם אתם עושים? מעוניינת מאד גם.

16/04/2011 | 15:48 | מאת: ד"ר כהן שרית

הקמטים סביב השפתיים הם פועל יוצא של מספר גורמים-ירידה בגמישות העורית (עם הגיל קיימת ירידה באיכות ובכמות של סיבי הקולגן והאלסטין,ירידה בנפח התת עורי( הופעת חריצים) ושימוש נשנה של השריר הטבעתי סביב הפה (קמטי עישון).לכן הטיפול ע"פ רוב משולב-מילוי הנפח החסר (חומרי מילוי)ושיפור המרקם העורי ע"י קילוף (פילינג).יש לזכור כי פילינג סביב הפה בלבד עלול ליצור שינוי בגוון העורי באזור זה. לכן מומלץ לדון באופן פרטני עם הרופא על האפקט הרצוי יתרונותיו וחסרונותיו.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים