חמוצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/01/2014 | 06:22 | מאת: דינדין

האם יש הכרח שחומצה היאלורונית תוזרק על ידי רופא או שגם קוסמטיקאית יכולה לעשות זאת?

07/01/2014 | 12:13 | מאת: רוניי

אחותי עברה טיפול מילוי קמטים בחומצה הילארונית באזור השפתיים והעור שלה נראה נפלא. הרופא אמר לה שטיפול כזה הוא רפואי לכל דבר ולפי החלטת משרד הבריאות השימוש בחומר מאושר לרופאים בלבד! חשוב שתדעי

09/01/2014 | 19:42 | מאת: יעלי

זהירות !!! צריך לבחור רופא טוב מאוד עם ניסיון רב שנים ולהזהר ולא להזריק אצל רופא שיניים כי הוא לא רופא !!

10/01/2014 | 17:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקה או כל פעולה חודרנית מותרת לביצוע על ידי רופא בלבד.חשוב שהוא יהיה מומחה בתחום (פלסטיקה/רפואת עור)ובעל ניסיון.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים