נפיחות ואדום באזור הזרקת בוטוקסתופעות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/01/2014 | 10:24 | מאת: דנה

שלום לפני פחות מיומיים טופלתי בהזרקת בוטוקסתופעות באזור המצח והעניים.הטיפול הוא טיפול משלים להזרקות שעשיתי במצח לפני כחודש. הפעם, בניגוד לפעם קודמת, יום לאחר ההזרקה (אתמול) קמתי עם נפיחות ואדום באזורים המוזרקים ( נקודות נפוחות במצח , ונפיחות סביב העין) האמת היא שבנקודה זו אני די לחוצה.אני מבינה שייתכן וזו רק נפיחות שנגרמה בעקבות ההזרקה ותחלוף אבל אני לא יודעת אם זה משהו יותר קבוע. נאמר לי למרוח סינטומיצין . האם עליי להלחץ???

10/01/2014 | 17:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

חסרים כמובן פרטי מידע מהותיים-מה הוזרק לך לפני חודש? ועתה? האם האודם חלף?כידוע,נפיחות ואודם קל לאחר הזרקה הינה תופעה אופיינית,אך אם לא חולף לאחר 2 יממות יש לשלול גרנולמה.באם עדיין קיים ממליצה שתלכי להבדק אצל הרופא המזריק.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים