האם ניתן לעשות בוטקס במקום שהוזרקה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/12/2013 | 23:35 | מאת: קרן

חומצה הלורונית. עשיתי הזרקה של חומצה הלורונית מתחת לעיניים. וזה לא עזר כלום ,להפך, יש מלא קמטוטים . האם אני יכולה לעשות במקום בוטקס. ואם כן. צריך לחכות ? אם כן כמה זמן? תודה מראש

10/01/2014 | 15:23 | מאת: ד"ר כהן שרית

עקרונית אחן מניעה להזריק בוטוקס למקום לו הוזרקה חומצה היאלורונית.אולם,לא ברור לי מהי הסיבה להזרקה בוטוקס מתחת העיניים כאשר יש מלא קמטוטים כפי שאת מציינת,וכל הנראה יש מקום למתיחת עפעפיים כירורגית ר את עודפי העור.ממליצה שתבדקי אצל פלסטיקאי לבחון את האופציה העדיפה לטיפןל

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים