גומה בסנטר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/12/2013 | 01:18 | מאת: יון

שלום ד"ר אני בחור כבן 24 בעל גומה בסנטר שמפריע לי . פניתי לרופא בכדי למלא את הגומה הוא מילא לי אותה בחומצה אילרונית וכבר אחרי מספר דקות הוא ראה שזה חוזר לעצמו . הוא ביקש ממני לקבוע אצלו תור בכדי לבצע ניתוח קטן כאשר הוא יעשה חתך קטן מתחת לסנטר ויחתוך את המחיצה שקיימת בסנטר באזור הגומה וימלא בשומן עצמי ,כי הוא טוען שהיא (המחיצה )זו שלא נותנת לחומר שמלא את את הגומה ושהיא אלסטית ומחזירה את המצב לקדמותו . מה אתה אומר ? יש דרכים אחרות למלא את הגומה ללא חתך ?

17/12/2013 | 10:57 | מאת: ד"ר כהן שרית

אופציות טיפוליות לטשטש גומה בסנטר הינם זעיר פולשניות (הזרקות-בוטוקס להרפיית שריר המנטליס המצוי בשני צידי השקע וחומר מילוי) ואופציות ניתוחיות. במידה והזרקה לא צלחה ניתן לבצע התערבות ניתוחית.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים