מה שהבנתי מהפורום שככל שהריכוז של החומרים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/04/2011 | 01:28 | מאת: ח

הפעילים גבוה יותר הפעולה והאפקט טוב יותר. ושכמובן הכל בהדרגה.(לחידוש העור ותיקונו-והבהרתו) לכן שאלתי מה הריכוז הכי גבוה של טרטינון שאפשר להגיע?(בהדרגה כמובן). ושאלה שניה האם לאחר שמגיעים ל-% המקסימלי. נשארים איתו כמה זמן? או לתמיד? או אם יורדים לאחר מכן ל-% שאפשר להשאר איתו לתמיד?(כמובן לליילה). ושאלה נוספת בבקשה,בבוקר כמה % חומצה גליקולית אפשר למרוח-לפני הקרם הגנה? תודה לך מראש ד"ר שרית על התשובות.

16/04/2011 | 15:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

הריכוזים נקבעים בהתאם לאפקט הרצוי ובהתאמה לסבילות העורית ולסוג העור.הרכוז הנפוץ בשמוש הינו 0.05% .כאשר קיימת סבילות לריכוז ובהעדר תופעות לוואי ניתן להעלות בהדרגה את הריכוז. הרכוז הגבוה ביותר של טריטינואין-0.1%.כאמור לטרטינואין אפקט מצטבר לכן מומלץ להשמש יום-יום בלילה במשך שנה -שנה וחצי ולאחר מכן -מינון תחזוקתי של פעמיים שלוש בשבוע.התוצאות משתמרות אם העור מוגן מגורמים המאיצים את ההזדקנות העורית.בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים