האם השפעת הרסטילן יורדת לאחר לחיצה על הנפיחות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/11/2013 | 10:54 | מאת: רותם

הזריקו לי 2 מזרקי רסטילן לאיזור של צדי הפה והסנתר. למחרת הייתי מאוד נפוחה ולחציתי בחוזקה על האיזור הנפוח. ביום השלישי ירדה הנפיחות וכמעט לא רואים את תוצאות ההזרקה. יתכן שבלחיצה ביטלתי את השפעת הרסטילן?

17/12/2013 | 10:31 | מאת: ד"ר כהן שרית

נפיחות מקומית לאחר הזרקה של חומצה היאלרונית טבעית ומשכה על פי רוב כיומיים.לחיצה אינה גורמתלביטול השפעה,אולם לחץ מאכני משמעותי על החומר המוזרק עשוי לעודד פירוק מהיר יותר.

29/12/2013 | 14:47 | מאת: לילך

מנסיון אין על רסטלין

29/12/2013 | 15:15 | מאת: רותם

השאלה, מה אני עושה עכשיו, אחרי שלחצתי על נפיחות ההזרקה, והיום אין שום עדות להזרקה שעברתי ובמילים פשוטות זרקת כ-4000 שקל.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים