קרם גליקמן-הבנתי שאחד מהמרכיבים העיקריים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/04/2011 | 00:05 | מאת: רומי

הוא רטין A (והידרוקינון וסטרואידים)ועוד לפי הצורך . שאלתי מה האחוז הכי נמוך שרוקחים בקרם? ומהו ה-% הכי גבוה(המקסימלי)?שאפשר להשתמש?(של הרטיןA) וכמה זמן מומלץ להשתמש בקרם ? הכוונה האם השימוש לתקופה מוגבלת או שאפשר כל החיים?תודה למומחית.

16/04/2011 | 14:51 | מאת: ד"ר כהן שרית

רטין A בקרם -0.025-0.1% (ריכוז הנמוך והגבוה ביותר בהתאמה). מומלץ להשתמש באופן מדורג בהתאם לסבילות העורית וסוג העור. ליעילות הטיפולית של רטינואידים ,המגובה במחקרים קלינים מבוקרים,אפקט מצטבר.אי לכך מומלץ על טיפול ממושך -שנה שנה וחצי ולאחר מכן פעמיים שלוש בשבוע לשמר את התוצאות . חג שמח!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים