שילוב של אדפרין ואיזומד להבהרה וחידוש העור.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/04/2011 | 23:52 | מאת: שמש

תעשי לי בבקשה סדר.משתמשת עם רטוויט 0.05 ואדפרין0.1 -קיבלתי היום גם איזומד. איך ומתי כל אחד.ומה בבוקר ממליצה לפני הקרם הגנה.ואם אפשר אחד מהם בבוקר לפני הקרם ההגנה? אם אפשר שתעני לי שאוכל להגיע למקסימום תוצאות. מעוניינת בהמלצתך בגלל המומחיות.מחכה לתשובותייך, תודה מראש!!!!!!!!!!

16/04/2011 | 14:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

שילוב של הידרוקניון( איזומד) ונגזרת של רטינואיד (רטויט/אדפרין)יעיל לחידוש העור והבהרת כתמי פגמנט בהתאמה.בשבועות הראשונים לטיפול עם רטינואידים העור יותר פגיע לחשיפה לשמש ,פגיעות זו חולפת בשימוש ממושך,לכן ליעילות מקסימלית מומלץ להשתמש בלילה.הסתגלות עורית לרטינואידים עשויה לקחת מספר שבועות.לאחר שסבילות הושגה ניתן להשתמש בחלק מהמטופלים יותר מפעם ביום,באופן מדורג.בבוקר מומלץ להשתמש בקרם לחות ומעל מקדם הגנה.חג שמח ובהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים