חומצה היאלורונית לאחר סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/07/2013 | 01:05 | מאת: דנה

עשיתי עיבוי שפתיים באמצעות סיליקון לפני כשמונה שנים ולפני חודש הוספתי מעט חומצה היאלורונית לשפתיים. בצד אחד הכל יצא מושלם ואילו בצד השני יש נפיחות מעל לשפה שלא ממש עברה וגם גושים קטנים בשפה שלא נראים לעין. האם הנפיחות מעל לשפה יכולה לנבוע מנדידה של הסיליקון? או שמא זה מהחומצה ההיאלורונית וזה יחלוף בבוא הזמן? כנל לגבי הגושים. תודה רבה

21/07/2013 | 22:13 | מאת: ד"ר כהן שרית

קשה כמובן לקבוע דפיניטיבית מה הגורם לנפיחות ללא בדיקה.לא ברור גם האם הנפיחות אותה את מתארת הופיעה לאחר הזרקת חומצה היאלורונית.במידה ומדובר בנפיחות לאחר ההזרקה היא תחלוף עם הזמן.גבשושיות בשפה עשויים להיוותר שכן הללו עשויים להיות פועל יוצא של הזרקת הסיליקון.ממליצה שתבדקי אצל הרופא שבצע את ההזרקה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים