חומר מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/07/2013 | 20:57 | מאת: גלית

שלום ד"ר אני רוצה להזריק חומר מילוי לקצה האף שסולד מידיי כדי שיירד ויהיה פחות סולד ויותר ארוך רציתי לדעת האם חומר פרפקטה מוכר לך והאם הוא מתאים לכך לדעתך? דבר נוסף אני עושה טיפולי שיניים רציתי לדעת האם הזרקת פרפקטה גם לצידי האף למילוי קמטים יכולה לא להחזיק מעמד ולהעלם מהר מאד בגלל שפותחים הרבה את הפה בטיפולי שיניים(שתלים וכתרים)? תודה מראש

21/07/2013 | 22:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

פרפקטה הינה קו מוצרים של נגזרות של חומצה היאלורונית.ניתן לבצע עיצוב אף הן ע"י הזרקה של רדיאס והן של נגזרות ש חומצה היאלורונית.החומר הנבחר תלוי בבעיה הנדקשת לתיקון לפיכך בדיקה חיונית. כידוע,זמן השרידות של חומצה היאלורונית מושפע בין היתר ממיקום ההזרקה,לאזור תנועתי יותר קיימים כוחות גזירה אשר עשוגום לפירוק מהיר יותר של החומר המוזרק יחסית לאזורים בהם התנועתיות נמוכה,לדוגמא הלחיים.על אף זאת מומלץ כמובן לבצע הזרקות גם בשליש התחתון של הפנים ע"מ לשמר את הנפח הקיים ולהקנות מראה צעיר יותר.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים