חומר המילוי סטילאז'

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/04/2011 | 10:02 | מאת: רותי

שלום, האם ניתן לקבל זריקה של סטילאז' אצל כל רופא עור ? או פלסטיקאי ? למי מומלץ לפנות ? תודה , רותי

12/04/2011 | 16:16 | מאת: דר רובינפור

ניתן להזריק סטילג אצל כל רופא/ה מומחה פלסטיקה או עור או רופא שלהבנתך יש לו/לה מספיק ניסיון לבצע את ההזרקה

12/04/2011 | 18:50 | מאת: נעמי

פלסטיקאי הכי פחות מזריק חומרי מילוי -אני עברתי מתיחת פנים אצל פלסטיקאי במדיקל סנטר בהרצליה ובאתי לביקורת לאחר חודש והוא אמר שהוא לא ממלא קמטים ולא עושה בוטוקס אז הוא הפנה אותי לרופא שעוסק רק בהזרקות !!!וזה הכי טוב שיש !

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים