צניחת עפיים לאחר הזרקת בוטוקס..

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/05/2013 | 14:48 | מאת: אנגי'

דר' כהן שלום!!! בתאריך 6.החודש הזריקו לי בוטוקס להעלמת קמטים על המצח.. לפני כיומיים, הרגשתי שאינני יכולה לפתוח חלקית את עיין שמאל. כלומר ישלי צניחת עפיים. עלי לציין שבעבר עשיתי זריקת בוטוקס במצח , ולא היו תופעות.. הפעם עשיתי את ההזרקות בכללית מושלם , וקוויתי ,שהתוצאות , יהיו טובות, כי אמורים לעבוד שם בעלי מיקצוע מוסמכים.. אשמח לקבל תשובה .. נ.ב ניתן לזרד את ההחלמה ?? מיכוון שזה מאד לא אסטטי...

29/05/2013 | 00:42 | מאת: ד"ר כהן שרית

אנג'י שלום.ממליצה שתבדקי ע"י הרופא המזריק,אז ניתן יהיה לאבחן האם מדובר בצניחת עפעפיים (שאגב לא קורית עם הזרקה למצח אלא בהזרקה בין הגבות) או במיקום נמוך יותר של הגבות.לעיתים מדובר בבצקת חולפת ובכל מקרה יש להמתין עד אפקט שיא דהיינו שבועיים לאחר ההזרקה.בהתאם לאבחון הגורםר הבדיקה,ניתן גם לטפל -דהייינו אם מדובר בצניחה של גבות ניתן להזריק ע'מ להרים את זנב הגבה.במידה ומדובר בצניחת עפעף ניתן להשתמש בטיפות עיניים אשר מרימות את גובה העפעף ב2-3 מ"מ.חשוב לציין שישנם מקרים עם עודף עורי בעפעף המפוצה על ידי הרמת גבה.לאחר הזרקת בוטוקס למצח היכולת להרים את הגבה ,כפיצוי,נחלשת,לפיכך ישנה תחושת כבדות של העפעף.הבדיקה ללא ספק,תסיע במציאת הגורם ובהתאמה תאפשר תעול נכון של הטיפול.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים