הזרקה חוזרת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/05/2013 | 13:45 | מאת: נורית

שלום דוקטור כהן, עברתי לפני כשנה הזרקה של פרפקטה בלחיים. אני עדיין מאוד מרוצה מהתוצאה אך מכיוון שזו הייתה ההזרקה הראשונה שלי אין לי מושג מה ההשפעות לטווח רחוק להזרקות חוזרות ונשנות של חומצה היאלורונית. תוכלי להאיר את הנושא בבקשה? תודה נורית

28/05/2013 | 20:49 | מאת: ד"ר כהן שרית

הניסיון,המגובה בספרות מקצועית מורה כי להזרקות חוזרות יש אפקט של האצת יצור קולגן באזור המוזרק .כך שלעיתים נוצרת רקמה עצמונית באזור המוזרק. חומצה היאלורונית,כידוע, הינה חומר טבעי המצוי במשתית החוץ תאית בשכבת העור המרכזית,לפיכך התוצאה המתקבלת טבעית,שכן החומר מתקבל כחלק מהמארג הרקמתי.החומר,מתם הזמן ע"י אנזים המצוי בעור לפיכך משך האפקט הינו זמני ויש לחזור על ההזרקה על מנת לשמר את התוצאה האסתטית

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים