מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/04/2013 | 02:41 | מאת: קים

שלום. אני מעוניינת להזריק חומצה היאלורונית לשקעים שמתחת לעיניים ולמילוי הלחיים. העור שלי דק בהיר רגיש יבש ועדין. אני בת 25. שמעתי שעלולים להיווצר כמו "פסים" בצבע כחול או לבן שעלולים להישאר קבוע במקום ההזרקה אך זה נדיר. האם זה באמת נדיר? האם עלול להיווצר מצב כזה של סימנים - צבעים שנשארים לתמיד? תודה רבה. קים.

28/05/2013 | 20:42 | מאת: ד"ר כהן שרית

קים שלום,התופעה שתארת-אפקט טינדל-הינה פועל יוצא של הזרקה במיקום לא מדוייק-שטחי מדי .במקרה זה עלול להופיע גוון כחלחל.בידים מיומנות תוכלי להנות ממילוי אסתטי של שקע הדמעות ללא תופעות לואי.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים