שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/04/2013 | 23:40 | מאת: סולי

הי הזרקתי בוטוקס בין הגבות בקמט יחסית עמוק לאחר ההזרקה המקום "קפא" אך הסימן לא ירד לאחר שבועיים הרופא הזריק לי סוג של חומצה אלרואית אך לצערי אחרי שבוע הסימן חזר כמו כן הקמט בין הגבות נראה כאילו הוא מתחיל לחזור לא הסימן שנמצא אלא ההבעה המכווצת השאלה שלי כמה זמן הבוטוקס היה אמור להחזיק ושאלה שניה מדוע החומצה לא עזרה והאם אנסה שוב היא כן תעבוד תודה

20/04/2013 | 23:20 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך אפקט הזרקת בוטוקס נע בין 3-6 חודשים.חשוב להדגיש כי הזרקת בוטוקס תשפר קמטים דינמיים כלומר קמטים המופיעים בתנועה. כאשר הקמט סטטי, כלומר מצוי גם במנוחה, קיים מרכיב של אובדן נפח המצריך ממלווי עי הזרקה של חומצה היאלורונית.גם כאן, יהיה שיפור אולם במידה והקמט הינו חרוץ, בבחינת צלקת, קו המתאר יוותר. נדרשות מספר ססיות טיפוליות במרווחים של מספר חודשים האחת מהשני עי להגיע לאפקט מצטבר ומראה אסתטי משופר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים