מתיחת חלק תחתון של הפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/04/2013 | 09:22 | מאת: שירי

שלום , אני בת 36 ומאז ומתמיד מבנה הפני שלי צר בחלקו העליון לעומת התחתון . יש לי מין 2 בליטות קטנות מצידי השפתיים שכאילו חוצצןת בילקו העליון והתחתון של הפנים. ישנם רופאים מומחים שמפרסמים אצלהם באתר מתיחה של החלק התחתון של הפנים ללא ניתוח מה שלגמרי יעדן לי את הפנים וישטיח את הבליטות הנל . האם זה מומלץ ואפשרי בכלל ?

20/04/2013 | 23:15 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום שירי. על פי לאורך ניתן להסיק כי קיים הבדל בקוטר בין הלסת העליונה לתחתונה כלומר השליש התחתון מוצר באופן חד ולפיכך, במבנה אנטומי זה, מופיעים חריצים בין הפה לסנטר זווית הלסת מאופיינת במלכויות מ2 צידי הסנטר והזווית בין הפנים לצוואר קהה.על פי רוב, הסנטר נסוג גם כן.חשוב לבדוק את גורם הבעיה על מנת לכוונם נכון לפתרון רצוי. ניתן לשיפור עי פרוצדורת זעיר פולשניות אולם במרבית המקרים התערבות. מתוחמת תיתן מענה דפיניטיבי ארוך טווח. התערבות ניתוחית כוללת , בהתאם לבעיטה כמובן, שתל לסנטר או הזרקת שומן עצמוני. גילך הצעיר מצביע על בעיה אנטומית לפיכך אילו הפתרונות, ולא מתיחת פנים הנותנת מענה מצויין לפנים מתבגרות.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים