איבוד תחושה בפטמות אחרי הגדלת שדיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/04/2013 | 07:05 | מאת: סיגל

שלום עשיתי ניתוח הגדלת שדיים לפני מעל לשנה וחצי ועד עכשיו אין לי תחושה בפטמות והמהלך מגע זה גורם אף לתחושתיות יתר ואף לא נעים. תודה

20/04/2013 | 23:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

שוני בתחושת הפטמות שכיח מייד לאחר ניתוח ומיוחס לבצקת סביב עצבים תחושתיים האופיינית למהלך שלאחר הניתוח. עם נסיגת הבצקת, לאחר כשבועיים התחושה שבה.לעיתים נדירות השוני התחושתי ידווח במשרבדיו רב יותר.על פי הידוע בספרות כ2% מהמטופלות מדווחות על שוני תחושתי לצמיתות - דהיינו תחושת יתר או תחושת חסר.

24/01/2014 | 15:05 | מאת: רונית

אני לאחר ניתוח הרמה כשנה ורבע אחרי ואין לי שום תחושה בפטמות די מיואשת...

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים