הגדלת שדיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/03/2013 | 12:23 | מאת: אנה

שלום רב דר שרית כהן! אני מעוניינת לעבור ניתוח בהגדלת שדיים. הפסקתי להניק לפני שלושה חודשים ידוע לי שצריך להמתין שישה חודשים לפחות לניתוח לאחר הפסקת הנקה. 1) אז לפני כמה זמן ניתן כבר להזמין תור ליוץ?( חודש לפני שיעברו שישה חודשים, חודש וחצי..?) 2) האם יש הבדל במחיר אם אני פונה ישירות לקליניקה שלך ברג או דרך כללית אסתטיקה? 3) בין בית השחי והגוף יש לי כפל שלפי מה שהבנתי זה עודף בלוטת חלב/ שד שבעצם שומן. האם זה ניתן לטיפול? והאם את עושה טיפולים מסוג זה? תודה על התייחסותך!!!

20/04/2013 | 22:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

אנה שלום, אכן לא מומלץ לבצע הגדלה אם טרם עברו 6 חודשים מסיום ההנקה. יעוץ כדאי שתקבעי חודש וחצי קודם עי שתוכלי לבצע את הבדיקות הנדרשות טרם הניתוח.בהצלחה ולהתראות

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים