לוקסיד

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/03/2013 | 11:16 | מאת: חן

שלום, בת 49. אני משתמשת בלוקסיד או רטאויט 0.05 מזה שנתיים לשביעות רצוני. העור נראה טוב למדי. הבעיה: העור נהיה אדמומי. בעיקר בשעת מאמץ אולם לא רק! (אני כמובן נמנעת מהשמש). אציין כי מעבר לאדמומית אין כל בעיה של רגישות, או גירוי, או אי נעימות. הורדתי את תכיפות השימוש לפעם במספר ימים, אולם עדיין יש אדמומית. האם התופעה מוכרת? מה ניתן לעשות? הגוון האדמומי מטריד אותי. תודה רבה!

01/04/2013 | 17:35 | מאת: ד"ר כהן שרית

אדמומיות קלה בלבד אופיינית והינהפועל יוצא של התחדשות תאים. והאדמוניות בוהקת יש להיוועץ ברופא. בכל מקרה יש להמנע מחשיפה לשמש ולהקפיד עלממקדם הגנה.

03/04/2013 | 16:38 | מאת: חן

האם ניתן להשתמש במקביל ללוקסיד בקרם הבהרה? ואם כן על איזה תמליצי. תודה רבה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים