צלקת כתוצאה מביו אלקמיד

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/02/2013 | 11:14 | מאת: א

שלום, יש לי צלקת וחוסר אחידות כתוצאה מביואלקמיד בלחיים. האם יש דרך לשפר זאת?

16/02/2013 | 12:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

ביואלקמיד הנו כידוע חומר מילוי קבוע,אשר אינו חלק מהמארג הרקמתי הטבעי ולפיכך עשוי לגרום לתגובות גוף זר גם שנים לאחר ההזרקה.במידה וקיים גוש מוגדר ניתן לנקרו ,לעיתים יש צורך בניקורים (ניקוזים) נוספים.את ההצטלקות המשנית עליה ת מדווחת קשה להעלים אולם ניתן לשפר בעיקר כאשר מדובר בצלקת פעילה.אין ספק כי כדי לתת מענה אופטימלי יש צורך באנמנזה מלאה ובדיקה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים