נפיחות לאחר הזרקות בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/02/2013 | 12:20 | מאת: סימה כהן

לפני כיומיים עברתי טיופלי הזרקות במקומות הבאים: 1. בוטוקס באיזור הקמט במצח בין הגבות+ מילוי ברסטילן 2. באיזר קמטי הצחוק מילוי של חומצת מלח וקולוגן (ראדיס) 3. ובאיזור קצוות השפתיים. כבר יומיים שאני סובלת מנפיחויות באיזורי ההזרקה + שטפי דם באיזור ההזרקה עצמו (היכן שנכנסה המחט). ולאחר יומיים התנפח לי גם איזור העפעפיים, בין האף לתחילת העין. מה עליי לעשות? האם הנפיחות נורמלית? האם עליי לגשת לרופא במידי? האם התגובה של הנפיחות אצל כל אדם משתנה? אשמח לקבל תשובות בברכה סימה כהן

16/02/2013 | 12:31 | מאת: ד"ר כהן שרית

נפיחות לאחר הזרקה טבעית -בד"כ במקום ההזרקה בעיקר בטיפולים משולבין ובהזרקה של נגזרות חומצה היאלורונית בסמיכות לשפה. זו חולפת עצמונית לאחר מספר ימים.בחלוף נפיחות זו ניתן להיווכח בתוצאה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים