מבולבלת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/01/2013 | 15:58 | מאת: דניאלה

שלום רב, בת 40 פנים חלקות למעט שני קמטים שיורדים מהאף לכיוון הפה בצדדים. אני מבולבלת מסוגי החמצות ההילארוניות. הרופא אליו אני עתידה ללכת עושה שימוש רק בסטילאג' . מספר שאלות- ראשית, הבנתי שאין לחומר אישור FDA מה המשמעות של זה והאם עלי לחשוש? אילו אישורים יש לומר הזה (אישור אירופאי?). שני, מה החומר הכי טוב להזרקה באזור הזה. שלישית, האם הפנים שלי עלולות להיפגם כתוצאה מההזרקה- היינו האם יש מצב שתקרה תקלה והזרקה תגרום לי לעיוות כלשהו או לנפיחות שלא תרד עד שהחומר יספג? ובכלל אני מלאה בחששות מפני שההזרקה היא "מעבר לנדרש" ומטרתה לשפר משמעותית את הקמטים מבלי לגרום נזק. אם עלול להיגרם לי נזק לפנים אז אני מוותרת. ושאלה אחרונה, האם עלולים להיווצר גושים באזור כתוצאה מהזרקת סטילאג'? כל אינפורמציה אפשרית. תודה!!!!!

לקריאה נוספת והעמקה
28/01/2013 | 23:33 | מאת: ד"ר כהן שרית

קו מוצרי סטילאג-הינו קו מתקדם של נגזרות של חומצה היאלורונית המגיעים בדרגות סמיכות שונות ובחלק מהמוצרים( בקרוב בכולם) יש גם חומר מאלחש לידוקאין.התוצאות טבעיות ואסתטיות.למוצר אשור משרד הבריאות היראלי וכן CE אישור אירופאי)כאר ההזרקה מבוצעת בידי מומחה בעל ניסיון לא אמורים להווצר גושים או להיגרם נזק כלשהוא, בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים