מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/01/2013 | 19:39 | מאת: שרית

שלום, להסרת הבלבול: מה ההבדל בין פרלן, סטילאג' ורסטילן, הבנתי שכולן חומצה הילראולית ויש הבדל בסמיכות. מה הסמיך מביניהם? אני צריכה מילוי לצידי הפה, הציעו לי הזרקה ללחיים וכך תהיה מעין מתיחה כלפי מעלה של העור, וכן הציעו הזרקה בצידי הפה. באיזה חומר מביניהם כדאי להשתמש, כל חברה אומרת אחרת.תודה.

28/01/2013 | 23:26 | מאת: ד"ר כהן שרית

כל החומרים שצצינת קו מוצרי רסטילו וסטילאג' הינם נגזרות של חומצה היאלורונית .קווי מוצרים אילו מגיעים בסמיכויות שונות.ע"פ להגיעה לתוצאה אופטימאלית יש להתאים את דרגת הסמיכות של החומר המוזרק לצפיפות הרקמתית באזור ההזרקה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים