עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/12/2012 | 01:33 | מאת: ספיר

שלום וברכה, אני בת 19 וזה כבר זמן רב מעוניינת לעבות את השפתיים,בעיקר את העליונה(שהיא דקה מאוד).יש לציין שאני חוששת במקצת.. אשמח לשמוע כמובן חוות דעת מקצועית-קצת על התהליך,אילו חומרים עדיפים ומה יגרום לתוצאה להיות טבעית ככל הניתן וכמו כן,אשמח לשמוע ממטופלות שעברו הליך זה. תודה!

10/12/2012 | 15:25 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום ספיר.הזרקה לשפתיים מבוצעת לאחר אילחוש מקומי .מומלץ להזריק נגזרות של חומצה היאלורונית ,חומר בטיחותי וטבעי,האחראי למראה אסתטי והטבעי של השפתיםלאחר ההזרקה.הזכרת כי אצלך השפה העליונה דקה מאוד. חשוב שתדעי כי לא ניתן לייצר "יש מאין" כלומר השפה לא תתעבה באופן משמעותי לאחר הזרקה ראשונה.במקרים של שפה צרה מאוד יש "לבנות" שפה וזה מתבצע על פי רוב לאחר מספר הזרקות במרווח של מספר חודשים האחת מהשניה.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים