סוגי חומרים וסמיכותם

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/12/2012 | 16:56 | מאת: מירב

שלום רב! אני מעוניינת להזריק לקווי הבעה ולשפר את מראה פניי עי חומרי מילוי. אני מעוניינת רק בחומצות הילאורוניות הייתי אצל כמה רופאים שדעותהים חלוקות לגבי סוגי החומרים. אחד טוען שהטאוסיאל חומר לא הכי טוב ואילו הסרגידרם חומר מעולה הוא הגדיר את הרסטילן ואת הסרגידרם "כמרצדס"ואת הטיאוסיאל כסוברו. רופא אחר טוען שהטיאוסיאל מדהים ותוצאותיו מעולות למי להאמין?? האם זה יכול להיות שהם מדברים כך בגלל שיש להם נסיון בחומרים שהם ממליצים עליהם ומכפישים חומר אחר?? בהזדמנות רציתי לשאול לגבי הסרגידרם איך נקרא סרגידרם ברמת סמיכות הכי גבוהה והאם בגלל סמיכותו הוא מחזיק יותר זמן אני?? שואלת מכיון שאחד הרופאים הציע להזריק ללחיים חומר סמיך יותר אודה על תשובה בכבוד רב מירב

10/12/2012 | 15:34 | מאת: ד"ר כהן שרית

כל החומרים שציינת הינם נגזרות מתקדמות של חומצה היאלורונית ,בעלות פרופיל בטיחותי מוכח.ההחלטה איזה סוג של חומר מתבצעת התאם לבדיקה ולהעדפותיו של הרופא המזריק. אכן ללחיים מומלץ להזריק חומר בעל דרגת סמיכות גבוהה.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים