שלום,

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/11/2012 | 09:42 | מאת: שלומית

2 שאלות. האחת, אני מבינה שיש בעיה להזריק בוטוקס עם לקיחת כדורים מסויימים- האם כדורים פסיכיאטריים נכללים בהגדרה זו? (סרוקוול, בונסרין..?) שניה, נתקלתי בתגובה של רופא פלסטי על הזרקת חומרים כנ"ל באמצעות קופונים בהנחה, ששללה את העניין ע"ס המחיר הנמוך. האמירה היתה שהחומר כנראה אינו מאושר. האם ישנה דרך לבדוק את הדברים ולהשתמש בדרך בטוחה בהנחות כאלה? למי מאתנו שזו עבורם הדרך היחידה לזכות בטיפולים.. הרבה תודה..

10/12/2012 | 15:00 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום שלומית, התרופות שצינת אינם התוויות נגד להזרקה,כלומר ניתן להזריק בוטוקס.לגבי הקופונים-ממליצה לבצע כל פרוצדורה אסתטית אצל פלסטיקאי מומחה או רופא עור מומחה מוכר. כך תוכלי לוודא כח מוזרקים לך חומרים מאושרים ובטיחותיים,בל נשכח שמדובר בפרוצדרות חודרניות על עור הפנים ולא על קניות בסופר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים