צלקות מבודי טייט

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/11/2012 | 11:08 | מאת: ליאו

שלום דוקטור עברתי ניתוח בודי דייט לשאיבת שומן באיזור המותניים ונשארו 2 חורים- צלקות בקוטר בערך 5 ממ סימטריות באיזור הגב התחתון שמאוד מפריעות לי. הצלקות שקועות מעט ואדמומיות ועברו שנתיים מאז הניתוח. רציתי לדעת מהן אפשרויות הטיפול, האם כריתה של הצלקות ותפירה מחדש יכול לשפר את המצב ולהיות פחות בולט/ סימטרי שכן הרופא המנתח אמר ששאב כנראה ריקמה באיזור הצלקת ולכן נוצרו שקעים. (באיזור נוסף הצלקת נראת מעולה נקודה עגולה לבנה בגובה העור לא שקועה ולא נראת כמעט לעין) רציתי לדעת דבר נוסף, האם אני מעוניין בטיפול חוזר לשאיבה נוספת שכן נשאר מעט שומן (אני ספורטאי) אפשר להכנס מאותו המקום לבצע את השאיבה ואז לכרות את הצלקות הישנות ולבצע חדשות בתקווה שיהיו כמו הצלקות שהזכרתי קודם שלא נראות לעין כמעט. אודה תשובתך, תודה

10/12/2012 | 14:56 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום ליאו, בהחלט ניתן לשפר את הצלקות עלידי כריתה ותפירה מחדש,ממליצה שתתיעץ עם הרופא המנתח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים