קמטים בעפעף התחתון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

31/10/2012 | 10:43 | מאת: טלי

שלום שמי טלי ואני בת 34, בשלושת החודשים האחרונים כתוצאה ממתחים נפשיים וירידה במשקל איבדתי בצורה משמעותית את הנפח בפנים ובאיזור העיניים בפרט. נוצרו לי שקעים וקמטים בעיקר בעפעף התחתון (מרכז העפעף). רציתי בבקשה לדעת איזה טיפול הכי מומלץ לגילי ולבעייתי, והאם בוטוקס יכול לשפר את מראה העפעף הנפול והמקומט או שטיפול בבוטוקס הוא רק משפר את מראה הקמטוטים בצידי העין ולא במרכזו. אשמח מאוד באם תוכלו להמליץ לי על טיפול מתאים בתודה מראש טלי

10/11/2012 | 16:01 | מאת: ד"ר כהן שרית

בוטוקס יעיל לטשטוש קמטי החיוך המצויים בצידי העין.כאשר ישנם עודפי עור בעפעף התחתון הפתרון הוא כירורגי-כלור הסרה שמרנית של עודפי העור.בדיקה פרטנית ללא ספק תאשר לתעל לטיפול אופטמלי.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים