בוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/10/2012 | 10:37 | מאת: שרי

שלום, אני בת 33 ומזריקה בוטוקס כ-3 שנים, בארה"ב ומרוצה מהתוצאות. השנה הזרקתי בשתי מרפאות בארץ. לאחר ההזרקה הראשונה הבחנתי כי נוצר שקע, מעין גומה, בצד אחד של העין. כשהזרקתי שנית במרפאה אחרת השקע עבר לשבועיים וחזר. שאלתי היא, אם אפסיק להזריק לפחות לחצי השנה, האם זה יעבור, או שברגע שנוצר אין פתרון. האם יש פתרון אחר?

20/10/2012 | 12:14 | מאת: ד"ר כהן שרית

שרי שלום.קשה לקבוע מתיאורך במדויק מהו מיקום הגומה ובודאי לא ניתן להתרשם דפיניטיבית ללא בדיקה.על כל פנים,יתכן שהשקע הינו דלדול שריר באזור רקה (שריר טמפורלי) שיתכן וקשור להזרקות תכופות, ולחילופין יתכן שהשקע הינו פועל יוצא של אובדן נפח באזור זה שמתרחש עם הגיל.במידה ומדובר בשקע ניתן כמובן לבצע מילוי.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים