אף שקוע

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/10/2012 | 16:05 | מאת: גלי

האם הזרקת סיליקון נוזלי טהור למילוי שקע באף(אף פחוס וקטן) זה מסוכן?אם כן מה את ממליצה המילוי באף הוא לכל החיים זה לא כמו קמטים שמשתנה וחומצה הלנורית היא רק עד שנה אנא עזרתך תודה מראש גלי

20/10/2012 | 11:30 | מאת: ד"ר כהן שרית

מאחר וסליקון,כידוע,אינו חלק מהמארג הרקמתי הטבעי ועשוי לעורר תגובות גוף זר אף שנים לאחר ההזרקה אינני מזריקה סיליקון. אחד מהעקרונות המרכזיים בכירורגיה פלסטית משחזרת הוא להחליף דומה בדומה.בהתאם, כאשר מדובר בחסרים /עיוותים באף אעדיף להשתמש ברדיאס,מינרל טבעי שמצוי אצלנו בעצמות ובשיניים.מאחר והרכב החומר דומה בתכולתו לחסרים של עצם/סחוס ,כאשר מדובר בעיצוב אף,התוצאות טבעיות ונשמרות פרק זמן ארוך יחסית.נכון שזמן השרידות אינו תמידי,כמו סיליקון,אולם עדיף להשתמש בחומר בעל פרופיל בטיחותי גבוה ותוצאות אסתטיות מוכחות.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים