איזה חומרי מילוי משיגים את שתי המטרות יחדיו ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/09/2012 | 13:18 | מאת: נטע

יש אנשים עם בעיות רפואיות כרוניות שגורמות לקרעים בשרירים וברקמות אחרות מכל מגע, להגן על הורידים שלא ייקרעו ועל כל דבר ביולוגי שקיים באיבר מקרעים. נאמר שאין טיפול בשביל, אבל אישה שיש לה את הבעיה הזאת בשדיים (רגישות לפתח קרעים בשדיים), ורוצה להגדיל את השדיים, או אישה שיש לה את הבעיה הזאת בלחיים (רגישות לפתח קרעים בלחיים מכל מגע קטן) ורוצה לעבות את הלחיים או גבר שיש לו את בעיית הרגישות הזאת בפין (רגישות לפתח קרעים בפין מכל מגע קטן של מתיחה). העיבוי זו מטרה, אבל יש עוד מטרה והיא לחזק את כל רקמות האיבר (שריריו, להגן על הורידים שלו מקרעים, להגן על כל מה שיש בו כך שמגע לא יגרום לקרעים). אבל, יש חשש שחומר מילוי נוזלי ייתפשט וייגרום לנזק. אז השאלה היא במקרה כזה מאיזה חומרי מילוי מגשימים את שתי המטרות האלה. איזה חומרי מילוי יגנו על השרירים והעורקים והנימים של האיבר מקרעים, וגם ייעבו את האיבר כך שייתווספו לעובי הטבעי שלו עוד כמה סנטימטרים טובים ?

10/10/2012 | 08:19 | מאת: ד"ר כהן שרית

נטע שלום,אינני מבינה משאלתך על איזה אבחנה מדובר (קרעים בשרירים ובורידים).כל מקרה צריך כמובן דיון לגופו של עניין לגבי החומר המומלץ.ככלל מומלצים חומרים טבעיים אשר מתקבלים כחלק מהמארג הרקמתי של הגוף ולהגוף לא מפתח נגדם תגובות גוף זר.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים