הזרקת שומן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/09/2012 | 18:24 | מאת: גילה

שלום דר' רציתי לדעת לגבי הזרקת שומן טבעי לאזורים שונים בפנים:באף למילוי שקע,מתחת לעניים שקועות האם השומן מתאים ?וכמה זמן הוא מחזיק?

22/09/2012 | 16:56 | מאת: ד"ר כהן שרית

שומן עצמוני הינו חומר מילוי טבעי וזמין.מעבר להיותו חומר מילוי הינו מקור לתאי גזע שלהם אפקט של התחדשות רקמות.התהליך מצריך שאיבת שומן מאזור תורם,עיבוד השומן והזרקתו.ניתן כמובן להזריק שומן לפנים כחלק מניתוח פנים או לצורך מילוי בלבד.הסדרות השונות בספרות מדווחות כי כ40-70% מהשומן המוזרק שורד.לעיתים יש לבצע 2 ססיות טיפוליות על מנת לגיע לתוצאה הרצויה. בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים