הקווים אף-פה ללא תוצאה משמעותית.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/08/2012 | 11:10 | מאת: אור

לדוקטור שלום. עשיתי מספר פעמים הזרקות של חומרי מילוי שונים על בסיס היאלרוני בנפחים שונים. ואין שינוי משמעותי עם כל זאת. האם הזרקת חומר מילוי במקומות שונים באזור הלחי ולכיוון אוזן-רקות זו התשובה? (קוראת ומתעניינת בנושא....מנסה להבין למה אין תוצאה? תודה מראש על תשובתך.

09/09/2012 | 23:04 | מאת: ד"ר כהן שרית

על מנת לענות מדוע התוצאה במקרה שלך אינה אופטימלית צריך כמובן לבדוק. יתכן ומדובר במרכיב משמעותי של צניחת רקמות.במקרה זה הפתרון הינו ניתוחי.ככלל, הזרקה בוקטור עליון לכיוון הלחי והחלק הצידי של הפנים בעלת אפקט של מילוי ושל מתיחת רקמות כלפי מעלה.וקטור/כיוון הזרקה כזה משפיעה באופן עקיף על עומק הקמט בין האף לפה ועל פי רוב מעדן את הקמטים הללו ומעניק מסגרת וקו מתאר אסתטי וצעיר יותר לפנים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים