תופעות לואי של הזרקת בוטוקס בשני איזורים במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/08/2012 | 19:38 | מאת: אניטה

מהן תופעות הלואי לאחר הזרקה ראשונה? האם יש שטפי דם בצידי האף/ארובות העין?? ולאחר כמה זמן נעלמות? כמוכן האם ההבעה משתנה משמעותית בעקבות התרוממות הגבות? נא תשובתכם .

29/08/2012 | 22:33 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקת בוטוקס עשטיבה לגרום ןנפיחויות באזור ההזרקה לפרק זמן של כחצי שעה שעה,שטפי דם נדירים (בוטוקס מוזרק במחט שקוטרה דק מאוד)וחולפים עצמונית לאחר מספר ימים.ההבעה לא משתנה בעקבות מנח גבוה יותר של הגבות כל עוד האחרון אינו וגזם ולא אסתטי.גם במידה וההזרקה גורמת למנח גבוה התורם למראה מופתע ניתן להוריד מעט את הגבות בעזרת הזרקה ממוקדת של בוטוקס,בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים