מילוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/07/2012 | 15:33 | מאת: ניצה

שלום רציתי לשאול לגבי החומצה הילוריונית לשפתיים אם השפה העליונה דקה האם מזרק אחד מספיק?יש לי תותבת האם התוצאה של החומצה תשפיע על התוצאה ?תודה

19/07/2012 | 21:23 | מאת: ד"ר כהן שרית

לרוב מזרק אחד מספיק לעיצוב שפתיים.את מציינת שיש לך שפתיים דקות,דעי כי לעיתים נדרשות מספר ססיות טיפוליות עי לבנות שפה , במרווחים של מספר חודשים האחד מהשני. זאת משום שההזרקה מתבצעת לרירית השפה, וכאשר השפה דקה יש צורך במספר הזרקות עד שהשפה נבנית ונעשית מעובה.תותבת איה משפיעה על התוצאה,זו האחרונה יכולה להצביע על העובדה שחלה נסיגת חניכיים. שפה כמובן צריכה תמיכה של הלסתותת , בהעדר תמיכה השפה מתארכת ונעשית דקה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים