מעוניינת בחיטוב קו הלסת-סנטר.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

27/06/2012 | 11:36 | מאת: ח

קראתי- שכטיפול משלים לאחר ההזרקה של החיטוב יש לעשות טיפולים למיצוק שמכווצים של ריקמת העור העודפת באזור הלסת(במקרה שלי לא גדול) כמו על ידי גלי רדיו האם את מטפלת בזה במסגרת כללית אסטטיקה בבאר-שבע?מעוניינת מאד. תודה מראש על תשובתך. ושאלה נוספת האם אפשר בראדיאס שמומלץ לסנטר. גם טוב לקו הלסת? אודה לך על תשובות מפורטות נקודתיות בנושא.תודה שובלך דוקטור שרית!

01/07/2012 | 23:07 | מאת: ד"ר כהן שרית

טיפולי הצערת העור עי שמוש בגלי רדיו מיועדים לשיפור מרקם העור,שיפור הרפיון העורי הקיים עם הגיל וטשטוש קמטוטים.חימום הרקמה,המושג עי שמוש בגלי רדיו , מאיץ את יצור הקולגן ובכך מקנה מראה עור מוצק יוהומוגני יותר.שיפור של הקמטוטים אף הוא תורם למראה עור צעיר יותר. כאשר קיים מרכיב של אובדן נפח או כשרוצים לעצב אזורים בפנים כגון לחיים או קו לסת מומלץ על הזרקה של חומרי מילוי המיועדים למטרות אלה.ניתן כמובן לשפר את המרקם העורי( גלי רדיו) ולבצע גם הזרקות מילוי, לכל טיפול מטרה שונה ובמשולב ניתן לטפל בשכבות העור השונות.רדיאס מתאים הן לחטוב קו הלסת והן למילוי סנטר, אולם חשוב להתאים את סוג החומר המוזרק באופן פרטני עי להגיע לתוצאות אופטימליות.לאחר בדיקה של מבנה העצם והרקמה התת עורית אני מתאימה את החומר ,כך שישנם מקרים שגם באזורים אלו אעדיף להזריק נגזרות של חומצה היאלורונית בעלות דרגת סמיכות גבוהה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים