סנטר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/06/2012 | 10:20 | מאת: ח.ש

לשרית שלום רב!האם אפשר לעצב את הסנטר שהוא לא קטן או נסוג אלא כדי שיהייה יותר פרופורציונלי לפנים?הבנתי מהתשובות שרדיאס מתאים בגלל תכונותיו לאזור זה. כמה זמן מחזיק?

01/07/2012 | 22:30 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך שרידות רדיאס משתנה ותלוי בין היתר בגיל המטופלת,סוג העור ותנועתיות האזור המוזרק.בפועל משך השרידות ממוצע הוא כשנה(12-18 חודשים).לעיתים נדרשים טיפולי תחזוקה עמ לשמר את התוצאה המושגת.מומלץ על טיפולי תחזוקה כל 6-10 חודשים בהתאם לצורך ובהתחשב באזור המוזרק. חשוב לצין כי רדיאס נמנה על מוצרי המילוי המעודדים יצור עצמוני של קולגן כך שקיים גם אפקט מצטבר על אף התפרקות החומר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים