סתם שטויות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/06/2012 | 14:53 | מאת: לי

רופאי שיניים באופן כללי מבינים יותר טוב מפלסטיקאים בהזרקות ובשרירי הפנים.

02/07/2012 | 00:35 | מאת: ד"ר כהן שרית

קוראי פורום יקרים.מטרת הפורום הינה מתן מענה מקצועי בנושא של הזרקות וחומרי מילוי ואינה במה להתנצחות כלשהיא.ברצוני לציין כי משרד הבריאות לאחרונה נתן את דעתו בנושא :"חל איסור מוחלט על רופאי השיניים לעסוק ברפואה אסתטית מחוץ לחלל הפה כולל איסור הזרקות בוטוקס, הזרקות קולגן, או חומרי מילוי אחרים לאזור הפנים.מנכ"ל משרד הבריאות וראש מינהל רפואה, פרופ' ארנון אפק, מכבדים את המקצועיות של רופאי השיניים וסבורים שטיפולים אסתטיים בפנים ראוי שיעשו בידי מומחים לנושא".זוהי על כל פנים העמדה הרשמית של משרד הבריאות נכון להיום.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים