מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/06/2012 | 10:41 | מאת: אור

שלום, מאחר ורוב חומרי המילוי לקמטים בפנים אינם מחזיקים זמן רב ועלותם גבוה, ברצוני לשאול האם מילוי קמטים בעזרת סיליקון נוזלי מזוקק מחזיק זמן ממושך והאם ישנן סכנות בחומר. תודה, אור

24/06/2012 | 18:33 | מאת: ב

הזה ! סיליקון זה רעעעעעע מאוד ! ואי אפשר להוציא אותו לעולם !!טי

02/07/2012 | 00:18 | מאת: ד"ר כהן שרית

סיליקון הינו חומר מילוי קבוע.אולם בשל היותו לא חלק מהמארג הטבעי של הרקמה (בנגוד לנגזרות חומצה היאלורונית),סיליקון עשוי לגרום לתגובות גוף זר( תגובה אלרגנית),כגון הופעת גרנולומות אף שנים לאחר הזרקה,ובשל המשקל המולוקולרי הגבוה של סיליקון החומר עלול לנדוד (מהאזור המוזרק).זוהי הסיבה שסיליקון,אף סיליקון רפואי המוזרק בטכניקה של מיקרו-טיפות,אינו מאושר להזרקה לעור ע"י איגוד המזון והתרופות האמריקאי ונאסר לשמוש במדינות רבות אחרות.לא כל המטופלים המוזרקים על ידי סיליקון יפתחו תופעות לואי,אולם כאשר מדובר בפנים אמליץ תמיד על שמוש בחומרים בעל פרופיל בטיחותי גבוה,לא אלרגני,לא נודד .כאלו הן נגזרות של חומצה הילורונית -חומר מילוי טבעי,יעיל ובעל פרופיל בטיחותי מוכח ומבוסס.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים