הזעת יתר כפות ידיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/06/2012 | 10:35 | מאת: שי

אניבן 35. סובל מגיל צעיר מהזעת יתר בכפות ידיי ( גם ברגליים יש לי הזעת יתר וגם בשאר הגוף אני מזיע הרבה יותר מדיי אבל בידיים זה הכי מפריע) השאלה היא 1 האם בוטוקס יפתור את הבעיה לגמרי לחצי שנה ( פחות או יותר) 2 האם זה מסוכן? תופעות לוואי? 3 איזה סוג רופא לחפש שמומחה בדברים כאלו?

21/06/2012 | 16:24 | מאת: שי

האם לא עדיף לעשות יונטופורזיס? האם יונטופורזיס מפסיק את ההזעה? (דריוניק)

29/07/2012 | 13:14 | מאת: כרמי

אחותי עשתה בכפות הרגליים ואחרי שראיתי שהצליח לה עשיתי אני בכפות הידיים. זה מחזיק לי משהו כמו שבעה חודשים בערך ולפעמים יש לזה פיצוי של הזעה במקום ארץ אבל זה בטח לא סיוט כמו שהיה לי בכפוצתה ידיים. אני ממליץ לעשות אצל רופא בשם דר פרידמן אקי בפרופורציה הוא היה גם מקצוען וגם איש נעים ולא מתנשא. ויודע להזריק מעולה בול במקום

31/08/2012 | 02:59 | מאת: ענבר

ואם כבר בוטוקס להזעת יתר אז במרפאת מומחים נחשבת כמו זו של דר' וידר. לי זה עזר מאוד להזעת יתר בבית השחי ואפילו למיגרנה. מרפאה סוף הדרך!!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים