מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2012 | 15:23 | מאת: lilach

האם נכון הדבר שאם מתחילים עם ההזרקות צריך להתמיד כל מספר חודשים? ומה קורה אם מפסיקים בשלב מסויים? האם זה יסב נזק ?

19/06/2012 | 23:39 | מאת: ד"ר כהן שרית

מומלץ כמובן להתמיד ולשמר את התוצאה המושגת ע"י טיפולי תחזוקה שכן תהליך ההתבגרות הינו פרוגרסיבי כך גם אובדן הנפח והעמקת הקמטים עם הגיל.הניסיון המגובה בבסוס מדעי מוכיח כי להזרקות חוזרות אפקט של האצה של יצור קולגן עצמוני כלומר התחדשות רקמות.עם הזמן החומר המוזרק מתפרק ותהליך ההתבגרות כמובן מתמשך.המטרה היא כמובן למנוע ההעמקה של הקמטים ולשמר את המראה האסתטי.בעידן שלנו,לשמחתי,להראות צעיר ואסתטי זה לא אגדה.

05/08/2012 | 18:54 | מאת: רינת

צריך לחזור על הבוטוקס כל חצי שנה וזה קללה קשה לדעתי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים